23 Haziran 2023 tarihinde Kimya-Metalurji Fakültesi Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Sebahattin Gürmen ve Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Gülhayat Nasün Saygılı konuşmalarında Üniversitemizin 250. yılı mezunlarımızı tebrik ederek kariyerlerinde başarılar dilediler. Kimya Mühendisliği Bölümümüzü dereceyle bitiren mezunlarımıza plaket ve hediye takdimi yapıldı. Prof. Saygılı Adil Pelister (BETA Kimya), Akçansa, BASF Türkiye, Dr. Cahit Karakaya, Cargill Türkiye, Enerjisa Üretim, Gülçiçek Kimya (MG International Fragrance Company), Sarkuysan ve Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı'na (PAGEV) destekleri için teşekkürünü sundu. Mezun toplu fotograf çekimi ardından  mezunlarımız ve aileleri ile öğretim üyeleri “İTÜ 250. Yıl Mezuniyet Töreni” çoşkusunu ve gururunu stadımızda yaşadılar. Mezunlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz. Mesleki yolları ve bahtları açık olsun.